Allt du behöver veta om flodvågor och naturkatastrofer

Hej och välkommen till mitt krypin. Jag heter Patrick och bor i Malmö tillsammans med min sambo Kristin och vårt lilla barn Vilgot. Jag är en person som ofta blir nyfiken på att lära mig mer om saker, och den senaste tiden har naturfenomenet tsunamis varit det som jag har ägnat mycket tid att läsa om. Tillsammans med andra naturfenomen (och naturkatastrofer) är det något av det mest fascinerande jag vet. Tänk vilken makt naturen har över oss människor! Istället för att ösa alla mina tankar på Kristina kommer jag i denna blogg skriva av mig om naturfenomenet tsunamis och andra miljö- och naturrelaterade fenomen. Förutom det kommer jag att skriva om stort och smått som händer mig i vardagen, till exempel om mitt jobb som frilansare inom digital marknadsföring. Jag älskar också att resa utomlands, så det blir nog en del reseberättelser och restips. Lite allt möjligt med andra ord! Kommentera gärna om ni undrar över något eller bara vill säga hej.